Rólunk

Kik is állnak a Marketing Tanoda mögött?

Két marketinges lány, akik együttesen több mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek és 50+ ügyfelet kezeltek az évek során.

Már régóta megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy tudásunkat átadjuk másoknak is. Úgy érezzük, hogy amit csinálunk, arra a KKV szektorban hatalmas szükség van, azonban a mi időnk és erőnk is véges, így nem tudunk mindenkit ügyfélként fogadni és belefolyni olyan szinten a marketing- és kommunikációs tevékenységébe, mint amit az adott terület, termék vagy ügyfél érdemelne. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat több kisebb tananyagba összefoglaljuk, és megmutatjuk nektek, hogyan tudjátok önállóan is elvégezni azokat a feladatokat, amiknél esetleg külső segítség bevonásán gondolkodtok. Ezzel nem csak, hogy költséget spóroltok, de saját magatokat is fejlesztitek.

– Bogi és Kitti

Miért válassz minket?

Otthonról tanulhatsz

Te osztod be az idődet és nem vagy helyhez kötve, bárhonnan elvégezheted a képzést. Akkor és onnan nézed a videókat, amikor és ahonnan csak szeretnéd!

Tudásod folyamatos ellenőrzése

Videótanfolyamaink modulokból épülnek fel, és minden modul végén egy kvíz segítségével ellenőrizzük a megszerzett tudásodat.

Ha kérdésed van, írj nekünk

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot. Igyekszünk minél előbb válaszolni és segíteni.

Zárt Facebook csoport

Ebben a csoportban nem csak velünk, de a hozzád hasonló cipőben járókkal is megoszthatod tapasztalataidat. Érdemes kérdezni, figyelni a többiek interakcióit, ebből is sokat lehet tanulni!

Tapasztalt oktatók

Az elmúlt évek során felvértezett tudással és tapasztalattal segítünk, hogy önállóan tudd végezni markerting feladataidat.

Minimális eszközre lesz szükséged

Nem kell külön tankönyveket és mindenféle tanuláshoz szükséges eszközt beszerezned. Elég egy gép, laptop, tablet vagy akár mobiltelefon. Mindegy mid van, bármelyik eszközödről eléred a videókat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél első kézből értesülni új videótanfolyamainkról, akcióinkról és új hírekről, ne habozz, iratkozz fel!